Producent:

Debonaire Premium Rum Family

Land:

Land: Danmark

Website:
Distrikter:
Beskrivelse - Scanwine - conditional:

Debonaire – Panama


Debonaire är framställd av den legendariske master-blendern Fransisco ”Don Pancho” Fernandez. En legendar inom romtillverkning med rötter från Cuba. Han står bakom några av världens mest prisbelönta romprodukter kallas bl. a för” Great Grand Father of Havanna Club”.


Debonaire 5 years – Private Reserve 38 %

En vit rom som är 5 år, de extta par år gör att den är renare och rundare i stilen och perfekt att blanda flertal drinkar som Mojitos, Daiquiri, Rum’n Coke m fl. Doft av citronkaka, sockerrörsblast och pepparmint. Smak av vit frukt, antydan till citrus och med en pepprig finish.


Debonaire 8 years – Very Special Reserve 38 %

En rom i stil med den rom som gjorde Cuba en gång berömt. Den är lämpad att drickas rent lika väl som den kan blandas. Doft av honung, mogen frukt och sherry. Smak av fat, nötter, torr sherry, russin, läder med en aprikos och honung finish


Debonaire 15 years – Grande Reserve

Den perfekta romen att njuta med en cigarr, djup och personlig. Efter blandningen vilar romen i ytterligare sex månader. En doft av ceder, honung och kanel. Smak av kanel, vanilj, torkad frukt och kryddighet med en finish av honung och fat.


Debonaire 21 years – Premium Reserve 38 %

Denna rom skall drickas rent o bara njutas! Djup och fyllig med doft av kaffe och aprikoser. Smak av apelsin och apelsinskal, nötter, kaffe, toffee med en mjuk och elegant finish.

Debonaire har dessutom två kaffe- och honung baserade romlikörer. Dessa produkter kan drickas ”straight up” eller med ett par istärningar i, till en dessert eller till glass eller hällas över glassen.


Debonaire 15 years Rom – Honey Rum 20 %

Med doft av apelsinblommor och honung med en mild och rund honungs finish.


Debonaire 15 years Rom – Coffee Rum 26,5%

Premium kaffeböner från Boquete har använts till denna produkt med ett fantastiskt resultat. Det är en rom med personlighet och smak av kaffe. En genuin dryck helt utan syntetiska tillsatser. Kan avnjutas efter en god måltid, till glass eller som en drink mixer till Whte Russians och Black Russians. Doft av kaffe, rom och fat. Smak av kaffe, fat med mörka och milda toner.

Varer

Scanwine of Sweden AB  |   Adelgatan 21  |  211 22 Malmö  |  Tlf.: + 46 (0) 721-461289  |  Email: info@scanwine.se